LEDIG KAPASITET / SØKER DU NYE MULIGHETER? 

PROBEMANNING SØKER ETTER:

AGENT FOR UTLEIE AV BEMANNING!

Vi søker agenter som skal dekke sitt geografiske nærområde og representere Probemanning AS. Agenten er ansvarlig for å avdekke bedrifters bemanningsbehov, ha kundekontakt og blir del av et landsdekkende nettverk.

Rett person får en unik mulighet til å skape resultater basert på Probemanning sin mangeårige erfaring og totalkonsept for utleie av personell. Agenten styrer egen tidsbruk for å løse oppgaven.

Probemanning AS har kontorer på Frøya og i Oslo, og har siden 2003 betjent bedrifter i hele Norge. Vår målsetting er å tilby fagfolk til bedrifter med behov for fleksibilitet i bemanningen. Vi har god erfaring med snekkere, aluminiumsveisere, sjåfører, kokker, steinleggere, murere, produksjonsmedarbeidere innen metallinsdustrien og maskinoperatører.

Det vil være en fordel med erfaring innen disse bransjene men ikke et krav, da vi har stor fokus på innarbeidelse av nye bransjer.

Vi opplever økende etterspørsel etter andre yrkesgrupper og har et godt utviklet nettverk til å levere etter kundens behov.

Ta kontakt for en uforpliktet samtale!

Tore Karlgård            90 56 60 66       tore@probemanning.no

Tone Sandvik            41 35 79 88       tone@probemanning.no